昆明学院对外交流合作概况(English / Thailand )
2012/3/15 15:35:28

The International Exchange Department is the administrative body within Kunming University which is responsible for foreign affairs. This includes operating according to both national foreign policy as well as policies for education exchange. The department serves the foreign affairs needs of the entire university. As such, the department is charged with both administrative oversight and management of foreign affairs and its functions can be summarized as: management, guidance, coordination, and service.

The work of Kunming University's International Exchange Department can be divided into four parts:
    1. Foreign student enrollment and academic administration.
    2. Sending teachers abroad for official education exchange, or self-supported study, or students sent abroad for official education exchange.
    3. Dispatching official international education exchange parties.
    4. Hiring and managing foreign experts and teachers.
    Each of these responsibilities will be completed through a harmonious and cooperative division of labor.

สถาบันวิทยาลัยคุนหมิง สำนักงานติดต่อแลกเปลี่ยนความร่วมมือระหว่างประเทศ เป็นองค์การบริหารงานราชการ รับผิดชอบการทำงานประโยชน์และหน้าที่ในองค์กร

สำนักงานแลกเปลี่ยนความร่วมมือระหว่างประเทศทำงานแบ่งเป็น 4 ส่วน

1.      จัดการด้านการเปิดรับนักศึกษาต่างชาติ

2.      ส่งคณาจารย์ไปต่างประเทศโดยทุนรัฐบาล การศึกษาต่างประเทศโดยทุนเอง ส่งนักศึกษาไปศึกษายังต่างประเทศโดยทุนรัฐบาล